Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή. Σύντομα η πλήρηs έκδοση.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και άμεσα οι συνεργάτεs μαs, μέσω email, θα σαs
ενημερώσουν το κόστοs και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού που αναζητάτε.
Που θα βρώ το Μοντέλο τηs συσκευήs; Που θα βρώ το μοντέλο E-Nr τηs συσκευήs; Που θα βρώ τον αριθμό PNC τηs συσκευήs; Που θα βρώ τον αριθμό SERVICE τηs συσκευήs; Που θα βρώ τον αριθμό Art. No τηs συσκευήs;
GDPR: Συναινώ στο ότι η ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΚΟΡΗ Ο.Ε. και οι εξουσιοδοτημένοι απο την εταιρεία εργαζόμενοι της, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο για σκοπούς επικοινωνίας. more..
Ο Κωδικόs Ασφαλείαs είναι :
 Τα πεδία με αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.
Στις οικιακές συσκευές το μοντέλο περιγράφεται ως Model. Το Model είναι σημαντικό και μας βοήθα στην σωστή και άμεση εύρεση του ανταλλακτικού που αναζητάτε. Το Model θα το βρείτε στην πινακίδα πληροφοριών (ταμπελάκι) της συσκευής σας και θα έχει την μορφή της παρακάτω εικόνας που χρησιμοποιούμε ως υπόδειγμα:

Βλέπετε υπόδειγμα Model σε πινακίδα πληροφοριών
Προσοχή! Το Model αναζητήστε το μόνο στην πινακίδα πληροφοριών (ταμπελάκι) που βρίσκεται κολλημένη πάνω στην συσκευή και όχι σε εγχειρίδια χρήσης, έντυπα ή παραστατικά αγοράς.
Ακολουθούν οδηγίες με τα πιθανά σημεία που μπορείτε να βρείτε
την πινακίδα πληροφοριών της συσκευής σας.

Στα Πλυντήρια Ρούχων και Στεγνωτήρια θα το βρείτε σε ένα από τα παρακάτω σημεία:
α) Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής και κοιτάξτε εσωτερικά του πλαισίου της πόρτας. β) Ανοίξτε το πορτάκι του φίλτρου που βρίσκεται στο κάτω μέρος και κοιτάξτε εσωτερικά. γ) Εξωτερικά στην πίσω πλευρά της συσκευής σας, υπάρχει πινακίδα πληροφοριών (ταμπελάκι).

Στα Πλυντήρια Πιάτων θα το βρείτε:
Ανοίξτε την πόρτα του πλυντηρίου και κοιτάξτε στο επάνω μέρος της πόρτας στο προφίλ ή εσωτερικά αυτής (συνήθως είναι χαραγμένο στο επάνω προφίλ της πόρτας).

Στους Εντοιχιζόμενους Φούρνους θα το βρείτε:
Ανοίξτε την πόρτα του φούρνου και κοιτάξτε εσωτερικά και πλάγια του πλαισίου (συνήθως βρίσκεται στην δεξιά πλευρά).

Στις Κεραμικές Εστίες ή Εστίες Αερίου θα το βρείτε:
Ανασηκώστε το πλατό από τον πάγκο του επίπλου κουζίνας και κοιτάξτε κάτω από το πλατό.

Στις Κουζίνες και στα Μικροκυμμάτων θα το βρείτε σε ένα από τα παρακάτω σημεία:
α) Ανοίξτε την πόρτα του φούρνου και κοιτάξτε εσωτερικά και πλάγια του πλαισίου. β) Μόνο στις Κουζίνες, Τραβήξτε το συρτάρι του θερμοθαλάμου και κοιτάξετε εσωτερικά στο προφίλ του συρταριού. γ) Εξωτερικά στην πίσω πλευρά της συσκευής σας, υπάρχει πινακίδα πληροφοριών (ταμπελάκι).

Στους Απορροφητήρες θα το βρείτε:
Αφαιρέστε τα φίλτρα και κοιτάξτε κοντά στα μοτέρ ή στα εσωτερικά τοιχώματα.

Στα Ψυγεία θα το βρείτε σε ένα από τα παρακάτω σημεία:
α) Ανοίξτε την πόρτα της συντήρησης, αφαιρέστε το συρτάρι της φρουτολεκανης και κοιτάξτε στο εσωτερικό τοίχωμα του ψυγείου. β) Εξωτερικά στην πίσω πλευρά της συσκευής σας, υπάρχει πινακίδα πληροφοριών (ταμπελάκι).

Στα Σίδερα, στις Σκούπες και γενικά στις Μικροσυσκευές θα το βρείτε:
Κοιτάξτε από κάτω ή στο πίσω μέρος της συσκευής.