Τετάρτη, 19.02.2020 - 03:58 | Το καλάθι μου  | Επικοινωνία  | Σύνδεση  |
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΚΟΡΗ Ο.Ε.

    Αντικείμενο εργασιών της εταιρείας είναι η επισκευή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών καθώς και η εμπορία ανταλλακτικών και αξεσουάρ οικιακών συσκευών, μέσω ηλεκτρονικού ή φυσικού καταστήματος.

    To 1976 ο Γεώργιος Ι. Κόκορης, πτυχιούχος εργοδηγός ηλεκτρολόγος, ξεκινά την δραστηριότητα του ως service λευκών οικιακών συσκευών, διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία 30 και πλέον χρόνων στις επισκευές. Το 2007 οι υιοί του, πτυχιούχοι μηχανικοί Τ.Ε.Ι., συστήνουν την εταιρεία ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΚΟΡΗ Ο.Ε. και συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία του service, διευρύνοντας επίσης την δραστηριότητα της και στην εμπορία ανταλλακτικών οικιακών συσκευών, ενώ συγχρόνως, διαθέτει τα προϊόντα της και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop), σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Η εταιρεία ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΚΟΡΗ Ο.Ε., συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους λευκών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών ως συμβεβλημένο – εξουσιοδοτημένο συνεργείο, έχοντας παράλληλα και την διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών των εταιρειών: Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff, Pitsos, Samsung, Liebherr, Korting, General Electric, Franke, Pyramis, Stiroplus, Ronshon, Dyson, Sitram και Singer.

    Συνεχίζοντας έως σήμερα, κύριο μέλημα της ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΚΟΡΗ Ο.Ε. είναι να απλοποιεί τη ζωή των πελατών της και να τους προσφέρει προϊόντα, εξειδικευμένες υπηρεσίες και άμεση τεχνική υποστήριξη, έτσι ώστε να αισθάνονται ότι το πρόβλημα της συσκευής τους θα επιλυθεί, απολαμβάνοντας την συνέπεια, την τεχνογνωσία και τις προσιτές τιμές.


Κόκορης τεχνική υποστήριξη ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΚΟΡΗ Ο.Ε.
Ανταλλακτικά & Service Οικιακών Συσκευών
Ινάχου 60 - 21200 Άργος Αργολίδα
Τηλέφωνο: 27510.67703
Fax: 27510.24392

URL: http://www.kokoris.gr
E-Mail: info[@]kokoris.gr

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 27 510 67703
info@kokoris.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι Είμαστε
Το Κατάστημά μας
Που θα μας Βρείτε...
Επικοινωνήστε μαζί μας
Προστασία Δεδομένων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρόποι Παραγγελίας
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι & Έξοδα Αποστολής
Επιστροφές Προϊόντων
Όροι Χρήσης & Ασφάλεια

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

Αρχική Σελίδα
Κατάλογος Ανταλλακτικών
Το Καλάθι μου
Εύρεση Ανταλλακτικού
Online Δήλωση Βλάβης

FOLLOW US

 
* Οι μάρκες, τα μοντέλα και οι εικόνες των προϊόντων, εμφανίζονται μόνο για αναγνωριστική χρήση. © 2016-2020 kokoris.gr  |  Created by, Kokoris J/B/F