Τετάρτη, 19.02.2020 - 03:16 | Το καλάθι μου  | Επικοινωνία  | Σύνδεση  |
   Στο ηλεκτρονικό ή φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε ευρεία γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ των μεγαλυτέρων κατασκευαστικών οίκων ηλεκτρικών συσκευών οικιακής χρήσης όπως: Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff, Pitsos, Samsung, General Electric, Korting, liebherr, Franke, Stiroplus, Singer, Dyson, κτλ, καλύπτοντας τις απλές ή εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

   Μέσα από τον φωτογραφικό Κατάλογο Ανταλλακτικών Οικιακών Συσκευών μπορείτε να προμηθευτείτε ανταλλακτικά και αξεσουάρ για κάθε τύπο, μάρκα και μοντέλο πλυντηρίου ρούχων ή πίατων, οικιακου ψυγείου, κουζίνας ηλεκτρικής ή αερίου, συστηματος σιδερώματος, ηλεκτρικής σκούπας ή μικροσυσκευής. Συμπληρώστε την Φόρμα Εύρεσης Ανταλλακτικού σε περίπτωση που το ανταλλακτικό που αναζητάτε, δεν έχει εισαχθεί ακόμα στον ηλεκτρονικό κατάλογο της εταιρείας μας και άμεσα οι συνεργάτες μας, θα σας ενημερώσουν το κόστος και την διαθεσιμότητα του.

* Αν είστε τεχνικός οικιακών συσκευών ή έμπορος ανταλλακτικών οικιακών συσκευών και επιθυμείτε συνεργασία με την εταιρεία μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φορμα επικοινωνιας και άμεσα οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν μαζι σας.
 

Φόρμα Εύρεσης Ανταλλακτικού

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 27 510 67703
info@kokoris.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι Είμαστε
Το Κατάστημά μας
Που θα μας Βρείτε...
Επικοινωνήστε μαζί μας
Προστασία Δεδομένων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρόποι Παραγγελίας
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι & Έξοδα Αποστολής
Επιστροφές Προϊόντων
Όροι Χρήσης & Ασφάλεια

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

Αρχική Σελίδα
Κατάλογος Ανταλλακτικών
Το Καλάθι μου
Εύρεση Ανταλλακτικού
Online Δήλωση Βλάβης

FOLLOW US

 
* Οι μάρκες, τα μοντέλα και οι εικόνες των προϊόντων, εμφανίζονται μόνο για αναγνωριστική χρήση. © 2016-2020 kokoris.gr  |  Created by, Kokoris J/B/F